پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۰۳

فرمانده انتظامی اسدآباد عنوان کرد:

اسدآباد شهر بدون تصادف فوتی در تعطیلات نوروزی

اسدآباد شهر بدون تصادف فوتی در تعطیلات نوروزی

اسدآباد - فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از اسدآباد به عنوان شهر بدون تصادف فوتی در تعطیلات نوروزی نام برد و گفت: تصادفات جرحی نیز ۵۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ افشین یاری صبح سه شنبه در جلسه تجزیه و تحلیل طرح نوروزی با تبریک مجدد سال نو و قدردانی از همکاری خوب مسافران نوروزی و مردم، همراهی مسئولان و تلاش شبانه روزی همکاران انتظامی در عرصه برقراری نظم و امنیت، بیان داشت: شهرستان اسدآباد در ایام نوروز از وضعیت مطلوب و بستر امنی برخوردار بود.

وی افزود: این اتفاق در نتیجه الطاف خداوندی، همکاری خوب شهروندان، مسافران نوروزی و همچنین همراهی مسئولان دلسوز و زحمات شبانه روزی پلیس تحقق یافت.

سرهنگ یاری در ادامه با اشاره به زمان اجرای طرح نوروزی در شهرستان اسدآباد و آمار رخدادها و عملکرد رده‌های تابعه در این مدت اظهار داشت: طرح نوروزی پلیس شهرستان در حوزه انتظامی از ۲۹ اسفند شروع و تا ۱۶ فروردین ادامه داشت.

وی از کاهش چشمگیر تصادفات فوتی و جرحی در این مدت در سطح شهرستان اسدآباد خبر داد و گفت: علاوه بر کاهش ۵۰ درصدی تصادفات جرحی و همچنین تعداد مجروحان، شاهد عدم بروز تصادف فوتی درون شهری در زمان اجرای طرح بودیم.

افزایش ۷۷ درصدی دستگیری سارقان و ۴۷ درصدی کشف سرقت‌ها

وی از افزایش ۷۷ درصدی دستگیری سارقان و ۴۷ درصدی کشف سرقت‌ها در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سخن گفت و ادامه داد: در این مدت دستگیری خرده فروشان و جمع آوری معتادان متجاهر، ۸۵ درصد و دستگیری قاچاقچیان کالا نیز ۴۵ درصد افزایش یافته است.

سرهنگ یاری با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی توقیف موتورسیکلت سواران مزاحم و متخلف در سطح شهرستان در این ایام بیان داشت: این طرح با همکاری مردم و با هدف افزایش احساس امنیت عمومی و پیشگیری از بروز تصادفات جرحی و فوتی اجرا شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از همکاری شهروندان، مسافران نوروزی و مسئولان در زمان اجرای طرح نوروزی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در طول مدت زمان اجرای طرح، پلیس با راه اندازی گشت‌های مضاعف سواره و پیاده، بهره مندی از توان خودرویی ادارات، استفاده از ظرفیت پلیس افتخاری، جذب شبگرد و استفاده از وجود سرایداران ثابت در سطح اماکن دولتی و خصوصی، اسقرار ایستگاه نوروزی در ورودی شهر، کنترل نقاط حاشیه‌ای و پوشش تفرجگاه‌ها و پارک‌ها، استقرار ایست و بازرسی مقطعی در نقاط حساس و محورهای مواصلاتی، علاوه برجلب رضایتمندی عمومی، ایامی نشاط آور توأم با امنیت مطلوب برای شهروندان و مسافران ایجاد کرد.

کد خبر 4585717

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha